DFH Productes » Mètodes Didàctics » MINIARCO

Basat en el sistema pedagògic ARCO, permet als més petits iniciar-se en aquest mètode d'ensenyament. L'autocorreció, base del sistema ARCO, s'efectua mitjançant mitges figures de fàcil reconeixement a aquesta edat. Diferents temaris amb exercicis gràfic-perceptius: colors, formes, grandàries, correspondències, semblances, igualtats i relacions.
 

bambino arco juegos didácticos bambino arco juegos didácticos llaves de aprendizaje ARCO bambino arco juegos didácticos

ESTOIG DE CONTROL TAPA TRANSPARENT

 ESTOIG DE CONTROL TAPA TRANSPARENT AMB 12 FITXES NUMERADES DE L'1 Al 12

El Mini Arco consta d'un estoig amb 12 fitxes, i s'utilitza amb un llibre d'exercicis.
Cada exercici presenta 12 preguntes, identificades amb el seu nombre en color.
Les fitxes tenen, per una cara, un nombre (de l'1 al 12) en color vermell. Per l'altra cara té una figura de color (Verd, Rojo o blau).

 AIXÍ JUGUEM I APRENEM AMB *MINI ARQUEJO

1 Obrir l'estoig i col·locar les fitxes sobre la tapa de l'estoig i amb els nombres cap amunt. Observar que els nombres de l'1 al 12 en les fitxes són de color vermell i en les caselles i fons de l'estoig són de color negre. Els nombres de les preguntes i fitxes són sempre de color vermell i els els nombres de les respostes i caselles sempre negres.2 Agafar una fitxa, per exemple la número 1 (vermell). Buscar la parella/solució que correspon en les imatges de l'exercici del quadern. Col·locar la fitxa en la casella corresponent de l'estoig (nombre color negre). Repetir successivament amb cadascuna de les 11 fitxes restants, i una vegada col·locades totes les fitxes en l'estoig, tancar l'estoig i donar-li la volta amb cura.3 Per comparar fàcilment si les respostes són correctes, obrir l'estoig per la part posterior. Veure que apareix una figura, si coincideix amb la qual apareix en el llibre és que estan col·locades correctament les fitxes i per tant contestat amb encert. Si per contra no surt la mateixa figura, és que hi ha alguna fitxa mal posada (resposta errònia), retirar solament les fitxes mal col·locades. Tancar l'estoig, donar-li de nou la volta, i obrir-ho. Col·locar de forma correcta les fitxes equivocades, i comprovar de nou si l'exercici s'ha realitzat correctament, donar la volta de nou a l'estoig, obrir-ho i comprovar la figura.
I ara... a divertir-se!
AIXÍ JUGUEM I APRENEM AMB MINI ARCO
 
1 Obrir l'estoig i col·locar les fitxes sobre la tapa de l'estoig i amb els números cap amunt. Observar que els números de l'1 al 12 en les fitxes són de color vermell i en les caselles i fons de l'estoig són de color negre. Els números de les preguntes i fitxes són sempre de color vermell i els números de les respostes i caselles sempre negres.

 

2 Agafar una fitxa, per exemple la número 1 (vermell). Buscar la parella/solució que correspon en les imatges de l'exercici del quadern. Col·locar la fitxa en la casella corresponent de l'estoig (número color negre). Repetir successivament amb cadascuna de les 11 fitxes restants, i una vegada col·locades totes les fitxes en l'estoig, tancar l'estoig i donar-li la volta amb cura.

 

3 Per comparar fàcilment si les respostes són correctes, obrir l'estoig per la part posterior. Veure que apareix una figura, si coincideix amb la qual apareix en el llibre és que estan col·locades correctament les fitxes i per tant contestat amb encert. Si per contra no surt la mateixa figura, és que hi ha alguna fitxa mal posada (resposta errònia), retirar solament les fitxes mal col·locades. Tancar l'estoig, donar-li de nou la volta, i obrir-ho. Col·locar de forma correcta les fitxes equivocades, i comprovar de nou si l'exercici s'ha realitzat correctament, donar la volta de nou a l'estoig, obrir-ho i comprovar la figura.
I ara... a divertir-se!