DFH EMPRESA

DFH J. Domingo FerrerDes del 1.944 la companyia J. DOMINGO FERRER, S.L.U. (DFH) comercialitza i fabrica articles de dibuix per professionals i per ús escolar amb les sever pròpies marques (Junior, Cristal, Grapher Tecnic -GT-, Polygraph, Fergraph), i també per a tercers.
 
Disposa d’un ampli catàleg de material de dibuix que abasta regles , compassos, plantilles i escalímetres, i s’estén a altres fabricats en plàstic per a sastreria i nàutica. També edita i distribueix els jocs didàctics Arco, Mini Arco, Bambino Arco i Llaves de aprendizaje, que disposa d’un ampli catàleg de material d’oficina, que comercialitza sota la marca Unilex en articles d’enquadernació.

La col·lecció de material de dibuix de JDF presenta en diferents acabats, sigui per el dibuix tècnic o escolar els següents articles: regle mil·limetrat, esquadra, cartabó, transportador d’angles (cercle o semicercle), plantilles corbes burmester, regles T i regle informàtic, taulell de dibuix o Paralex. Alguns d’aquests articles es poden comercialitzar en estoig geomètric o cartera de dibuix.

La col·lecció de compassos la composen el compàs escolar, compàs cadet o compàs professional, tos ells en estoig de compàs en variats models segons necessitats, inclosos complements com la bigotera o el tiralínies.

La col·lecció de plantilles o normògrafs la composen un ampli ventall de models com la plantilla de lletres, plantilla de figures, plantilla del mapa d’Espanya, plantilla del mapa de Catalunya, plantilla del mapa d’Europa, plantilla de cercles, plantilla de quadrats i plantilla d’el·lipses.

Completen aquesta secció de dibuix i papereria articles com portaplans, escalímetres (triangulars i de ventall), corbes flexibles (regle modelable per corbes) i maquineta de fer punta.

Es fabrica i comercialitza també des de molts anys articles per a sastreria: regle sastre, cartabó sastre i plantilla sastre en diferents formats a sol·licitud del client. També es fabrica i ven per a nàutica: transportador nàutic, regle i esquadra nàutica i compàs nàutic.

Per últim en relació a papereria es comercialitzen quaderns Banana Paper fabricats amb pasta de paper obtinguda de la planta de bananer per el que s’aprofiten recursos que no perjudiquen el medi ambient.

El catàleg de material d'oficina està orientat principalment al segment d'enquadernació: màquines d'enquadernar amb encuadernadors de plàstic (canonets), encuadernadors d'espiral metàl·lic, enquadernació tèrmica; àmplia varietat de tapes de cartró gofrad, tapes de cartró símil cuir, tapes de polipropilè, tapes de PVC i de carpetes termoencuadernables. També podrem trobar màquines de plastificar, carteres plastificar, cisalles de rodets, cisalles de palanca i portapapers d'alumini